CRÒNICA

III CROS INTERCOMARCAL DE LES BORGES BLANQUES:
La tercera edició del cros intercomarcal de les Borges Blanques va tenir lloc el diumenge dia 15 de desembre i va comptar amb un total de 500 atletes repartits entre les 16 curses que hi va haver, des de veterans fins a pollets.
A part del circuit especial, destinat als atletes més petits (parvulari), hi havia dos recorreguts. Un circuit feia 970m i un altre de més curt, 500m.
Aquesta tercera edició del cros, va ser la tercera cursa puntuable per al circuit lleidatà de cros trofeu diputació de Lleida.

II CROS INTERCOMARCAL DE LES BORGES BLANQUES:
La segona edició de la prova va comptar amb un total de 280 atletes repartits en les diferents categories.
El recorregut constava de dos circuits diferents; la volta més gran era d'un quilòmetre mentre que el circuit petit feia 600m. S'han desenvolupat un total de 15 curses, obertes als nens i nenes a partir de 1 any fins als adults.
Pel que fa a la categoria oberta (5.000m) el vencedor ha estat el Sergi Bernaus dels Fondistes de Cervera; mentre que en la categoria femenina, la primera classificada ha estat Angelica Damoc.
En categoria cadet masculí (3.000m) el primer classificat ha estat l'Albert Capell dels Esbufecs de Mollerussa i en categoria femenina (2.000m) la Maria Mañanet del U.A Lleida ha estat la primera classificada.
En infantil masculí (2.000m) el corredor dels Esbufecs Abdelhakim Azzi ha estat el primer en creuar la línia de meta; mentre que en categoria femenina (1.600m) Marta Roca, del CEACA Tarrega ha estat la vencedora.
En aleví masculí (1600m) el Max Boldú  i en categoria femenina (1.000m) la Mar Sans, els dos de la Joventut atlètica d'Arbeca han estat els vencedors de la categoria alevina.
I per últim, pel que fa als benjamins, en masculins (1.000m) el Szymon Potr del Pompeu Fabra i en categoria femenina, la Sandra Chetan de la Joventut atlètica d'Arbeca han estat els guanyadors de la cursa.